Detta är Löderup

LoderupFör att vara en liten tätort i stora svenska Skåne samt tillhöra Ystads kommun, har lilla Löderup bara 550 invånare på sina 63 hektar. Direkt tänker du förmodligen på att det inte kommer att vara en toppenidé att besöka en plats som bara har lite under 9 invånare per hektar. I de flesta fall kanske det inte är så för många människor, utan här handlar det många gånger om att du vill åka till eller bo på en plats som verkligen har något att ge. Nu ska du dock inte låta dig luras av dessa vilseledande siffror, utan Löderup är absolut inget som du direkt ska slå ur hågen.

Det första som kommer att slå dig när du gör ett besök i Löderup är den vackra och trivsamma atmosfären som möter dig och all den vackra, lugna och trivsamma natur som kan beskådas av alla som uppskattar att finna en himmelsk plats i livet på jorden. Förutom detta så har Löderup även en ganska stor historia med många intressanta berättelser, där du lätt kan fängslas och vilja veta mer om denna mytomspunna stad. Hur som helst är det inte detta som är det som drar folk till Löderup, utan det är något helt annat.

Löderup är en alldeles speciell sommarstad i det svenska landskapet. Här kommer hela staden att leva upp under högsäsongen och erbjuda mycket trivsamma restauranger, hotell och aktiviteter. Här finner du även Löderups strandbad som naturligtvis kommer att vara det som är det stora dragplåstret. Vem är det som älskar sommaren som tackar nej till en vacker sandstrand och sköna härliga dopp i ett svallande hav? Nej, helt enkelt så finns det inga som helst fel på Löderup utom på vintern förstås. Dock är frågan vem som far till Löderup under den tiden. Då får de helt enkelt skylla sig själva.

ADD YOUR COMMENT